Saturday, May 16, 2009

Hadiah Buat Suami Tercinta

Dah lama pikir ape la nk bg kt my laling for our anniversary dis year. Maka aku pun cm biasa meminta pertolongan pakcik google agar dpt mmberikan sedikit hint la kpd aku yg dh masuk 2 tahun kawen nih..

2 YEARS! What a blessing years...Alhamdulillah. Mintk Allah terus permudahkan jalan yg kami lalui dlm usaha memberikan yg terbaik buat keluarga dan anak2 [setakat ni baru sorg la]...Amin~~~

Terjumpa la forum2 yg byk mperkatakn bout topic ni. Sgt berinformasi...n ade gak yg kelakar. Yg 18SX pun ade gak...mcm2 la org kita nih...heheh.

Ade la sorg hamba Allah ni sgt rajin buat senarai. Antaranya:

perfume..
set watch..
casual & formal handphone
note book aka lap top
set face wash & grooming
set exclusive pen
camerabriefcase sunglass
jacketbelt & walet
setbracelet / banggle

Yang menariknya ade la sorg lg hamba Allah ni...coz she's been married for 20 years...so all the above dia dh penah bg dah. Sampai dh tatau nk bg ape dh. Last skali dis year die x bagi pape pn. Just kluar dinner 2 org je..

Ade gak yg bg very touchy comment like dis:

"Antara yg pernah pakcik dapat semasa bergelar suami... shirt, cuffling, timepiece, sun glass, perfume and my two princess....". Wahhhh...he really know how to appreciate her wife by mentioning bout anak..sakit tau beranak! hahahah...but it won't stop me from wanting another one...and another..and another =P

Berbalik pd cite aku. Ade gak try tnya2 kt en. cBan kot2 die nk bg hint ke..balik2 ayat ni je yg kluar, "Lot, x pyah la buang duet". Hmmm....

How about this:

"Yang, I gave you Aisha Humaira last year...how about another one dis year?" huahaaahaha~~~

3 comments:

abah aisha said...

Saya nak perfume sensaoil...hikhikhik

dilot said...

Beli sendiri la bah! X kose nk memalukan diri sndiri g beli kt warta..huahuahua

mama_umar said...

hahahahaha,bli minyak lintah wat hape la cban nih.
btw,to both of u,heppy 2nd wed ann.kami doakan bahgie dan sentiase dilindungiNya,berbunge2 cinte slalu,dan cpt2la bg aisha adek,hahahah